GIOTTO

Arta si tehnologie

Giotto marcheaza o noua era pentru lumea masinilor de inghetata. Cu personalitatea sa unica si functionalitatea deosebita, Giotto este rezultatul unei proiectari riguroase care stimuleaza tehnologia Gel Matic 4.0. Niciun detaliu nu a fost trecut cu vederea, masina este usor de utilizat si garanteaza performante excelente si un control precis, reducand timpul de oprire al masinii si prelungind durata de viata a fiecarei componente. Giotto nu este doar o masina, ci un sistem care asista utilizatorul in fiecare etapa din procesul de productie.

Identitate unica

Giotto iese in evidenta prin aspectul sau general si detaliile fine. Fiecare linie a fost conceputa cu atentie pentru a conferi lui Giotto identitatea sa distincta. Pe langa grija acordata esteticii sale, a fost acordata o atentie deosebita pentru ca Giotto sa fie extrem de practic si functional.

Ergonomic

Cu o cuva cu adancime de doar 30 cm, Giotto este combinatia perfecta intre forma si functionalitate. Toate activitatile standard sunt controlate din panoul frontal pentru o ergonomie maxima si usurinta în utilizare. Fluxul de aer este directionat in sus, astfel ca masina sa poata fi instalata in spatii mici. Lipsa cablurilor face mai usoara gestionarea si service-ul, astfel incat Giotto se poate incadra in orice spatiu, transformand oferta de inghetata intr-o adevarata oportunitate de afaceri.

Predictibilitate

Cea mai noua versiune a In.Co.Di.S (Interactive Control and Diagnosis System).

Sistemul de control a fost dezvoltat in conformitate cu tehnologia „Industry 4.0”, pentru o interactiune mai buna intre operator si masina, anticiparea problemelor, identificarea solutiilor corecte si imbunatatirea performantei, reducand astfel timpul de inactivitate al masinii. Utilizatorul este ghidat in fiecare etapa a procesului, iar comanda la distanta oferă sansa de a analiza performanta masinii si de a interveni, daca este necesar, oriunde în lume, in timp real. Tratamentul termic (HT) este o dotare standard a masinii, reducand necesitatea spalarii frecvente si garanteaza respectarea protocoalelor de igiena.

Invertor

Invertorul imbunatateste multe aspecte functionale ale masinii, în special fiabilitatea, eficienta si calitatea inghetatei. Un control mai mare asupra gamei de procese scade riscul de aparitie a anomaliilor si garanteaza o viata mai lunga pentru componente. Controlul vitezei de mixare face ca masina sa poata fi folosita pentru a produce diferite produse, cum ar fi gelato, hard ice cream, soft icecream, milkshake, iaurt inghetat si granita.

Ecologic

Giotto nu este doar aspectos, este si ecologic. Este proiectat sa functioneze cu o cantitate minima de agent frigorific, mai putin poluanti. Nu în ultimul rând, Giotto a fost conceput pentru a oferi confort acustic, deoarece structura sa reduce propagarea zgomotului.

In.Co.Di.S.(Interactive Control and Diagnosis System)

Un sistem interactiv de control si diagnostic de noua generatie conceput pentru a ajuta utilizatorul în fiecare etapa de productie, monitorizeaza in permanenta performanta masinii. Afisajul cu ecran tactil de 7″, larg si elegant, permite utilizarea intuitiva a diferitelor functii, datorita unei serii de pictograme special concepute pentru a fi intelese imediat. Un studiu amanuntit al gesturilor tactile – miscarile degetelor pe ecran – face ca interfata sa fie prietenoasa si complet naturala.