INGHETATA ARTIZANALA

Pentru a obtine cea mai buna inghetata artizanala trebuie indeplinite cateva criterii, adica prospetimea, controlul, materiile prime de inalta calitate, priceperea si nu in ultimul rand tehnologia – aceasta este esentiala pentru a asigura respectarea lantului de racire.

Freezere

Pentru productia de inghetata artizanala si granita, gama completa de freezere de inalta calitate, construte complet din otel inoxidabil cu comanda electronica, electromecanica sau Touch&Tipe PLC.

Cere oferta

Pasteurizatoare

Pasteurizatoare electronice prevazute cu sistem bain-marie de incalzire si racire. Datorită unei capacitati de productie flexibila, sunt potrivite pentru toate gelateriile, indiferent de marimea acestora.

Pasteurizatoarele cu sistem de comanda PLC permite controlarea mixurilor (prepararea, pasteurizarea, emulsionarea, depozitarea, maturarea) prin intermediul a 29 de programe eficiente si precise.

Cere oferta

Freezere combinate

Unitati combinate de pasteurizare si freezerare pentru obtinerea unei ingetate perfecte, construite complet din otel inoxidabil, cu comanda electronica, electromecanica sau Touch&Tipe PLC.

Cere oferta

Socuri termice

Gama de socuri termice create special pentru productia de inghetata artizanala, cu capacitati de socare in functie de nevoile de productie.

Cere oferta

Congelatoare

Congelatoare pentru gelaterie cu capacitate mare de stocare care pastreaza inghetata cremoasa si cu structura nealterata.

Cere oferta

Masini de spalat

Masini de spalat pentru accesorii, cuve, castroane, vaschete etc., necesare la productia de inghetata

Cere oferta

Accesorii

Accesorii profesionale pentru echipamentele de gelaterie.

Cere oferta