DOSY 3 – Largirea orizonturilor
Cel mai nou echipament VALMAR, DOSY 3, va face posibila cresterea vanzarilor de inghetata artizanala, extinderea afacerii dumneavoastra si crearea unor noi oportunitati de vanzare.
Pe langa constructia solida, DOSY 3 are toate avantajele tehnologiei si inovatiei VALMAR pentru optimizarea procesului de productie de inghetata artizanala (gelato). Este un echipament eficient si foarte usor de utilizat, prevazut cu sistemul de dozare controlata Valmar Electronic, cu ecran LCD 7 ”.

DOSY 3 poate fi folosit pentru urmatoarele produse: inghetata artizanala (gelato), inghetata soft, sorbet, iaurt inghetat, tort de inghetata, topping si produse gourmet.

GDS – Sistemul special Valmar pentru o dozare delicata – Mentinerea unei inalte calitati pentru inghetata artizanala

Cu noua unealta de mixare brevetata si noul concept al sistemului de dozare – GDS (Gentle Dosing System) nu se pierde aerarea produsului si se asigura o distribuire uniforma intr-un timp foarte scurt.

Acest proces de dozare asigura igiena produsului final pentru clienti, garantand in acelasi timp structura si calitatea excelenta a inghetatei artizanale si a produselor gourmet care se dozeaza in cupe.
Sistemul permite umplerea controlata si flexibila a cupelor cu aceeasi dimensiune, precum si a celor cu dimensiuni diferite (de la mai mici la mai mari). Prin urmare, DOSY 3 este dozatorul reglabil potrivit pentru umplerea de cupe, permitand in acelasi timp creativitate si igiena. Cu acest echipament este posibila vanzarea de sorbet proaspat preparat si preambalat si a diferitelor tipuri de inghetata artizanala si produse gourmet.

Sistemul permite un reglaj precis al vitezei de dozare in functie de capacitatea cupei. O alta caracteristica a functionarii acestui sistem este ca ajusteaza automat viteza pentru fiecare dozare (mai repede la inceput si lent la finalizarea dozarii in cupa).
Echipamentul are 3 viteze de dozare diferite, ceea ce permite utilizarea in regim manual ori semi-automat. Panoul de comanda permite urmarirea numarului de cupe umplute; de exemplu: 20 de cupe/recipiente de 150 ml. pot fi umplute intr-un minut.
DOSY 3 include, de asemenea functia Easy Connect pentru asistenta tehnica la distanta.

Creativitate
„DOSY 3 Valmar este solutia ideala pentru a facilita munca maestrilor gelatieri. Acestia pot oferi inghetata artizanala „la pachet” si / sau prin „livrare” simpla, rapida si igienica, nu doar in propriile magazine ci si pentru alte gelaterii si magazine. In acelasi timp, DOSY 3 deschide noi orizonturi si oportunitati de afaceri, oferind conditiile necesare pentru dezvoltarea propriului brand.”
Chef gelatier si cofetar Martin Gregori