INGHETATA ARTIZANALA
Pentru a obtine cea mai buna inghetata artizanala trebuie indeplinite cateva criterii, adica prospetimea, controlul, materiile prime de inalta calitate, priceperea si nu in ultimul rand tehnologia – aceasta este esentiala pentru a asigura respectarea lantului de racire.
Freezere
Pentru productia de inghetata artizanala si granita, gama completa de freezere de inalta calitate, construte complet din otel inoxidabil cu comanda electronica, electromecanica sau Touch&Tipe PLC.
Pasteurizatoare
Pasteurizatoare electronice prevazute cu sistem bain-marie de incalzire si racire. Datorită unei capacitati de productie flexibila, sunt potrivite pentru toate gelateriile, indiferent de marimea acestora.
Pasteurizatoarele cu sistem de comanda PLC permite controlarea mixurilor (prepararea, pasteurizarea, emulsionarea, depozitarea, maturarea) prin intermediul a 29 de programe eficiente si precise.
Freezere combinate
Unitati combinate de pasteurizare si freezerare pentru obtinerea unei ingetate perfecte, construite complet din otel inoxidabil, cu comanda electronica, electromecanica sau Touch&Tipe PLC.
Socuri termice
Gama de socuri termice create special pentru productia de inghetata artizanala, cu capacitati de socare in functie de nevoile de productie.
Congelatoare
Congelatoare pentru gelaterie cu capacitate mare de stocare care pastreaza inghetata cremoasa si cu structura nealterata.
Masini de spalat
Masini de spalat pentru accesorii, cuve, castroane, vaschete etc., necesare la productia de inghetata
Accesorii
Accesorii profesionale pentru echipamentele de gelaterie.