Ifi – Design & Inovatie

Vitrine pentru gelaterie si cofetarie

 

Ifi creaza un sistem de vitrine frigorifice proiectat pentru a combina calitatea estetica cu standarde ridicate de performanta

Concepute pentru expunerea si depozitarea produselor de gelaterie, cofetarie, patiserie si snack, vitrinele Ifi se disting prin transparenta si designul original. Pe langa spatiul generos de expunere, caracsa are dimensiuni compacte si unice pe piata.

Tehnologia 4 SEASONS ofera posibilitatea de a schimba activitatea de la gelaterie la cofetarie, in functie de sezon sau cerintele clientilor, prin simpla apasare a unui buton. Temperatura de lucru se schimba de la -2°C/-18°C la +4°C/+8°C, iar in locul vaschetelor se pot monta tavi din otel inoxidabil pentru expunerea produselor de cofetarie.

Sistemul de inchidere HCS (Hi-performance Closure System) patentat de Ifi este folosit la vitrinele de ingehtata pentru imbunatatirea calitatii de depozitare a produsului, igiena si economisirea energiei. Sistemul RDF reduce numarul de cicluri de dezghetare prin intermediul unui senzor care contorizeaza timpul real in care vitrina a fost deschisa si limiteaza accesul aerului din exterior doar la timpul de servire.

Ifi ofera flexibilitate si adaptabilitate la spatiu si estetica. Gamele de vitrine pot fi achizitionate fara panouri exterioare pentru a fi integrate cu usurinta de catre client in propriul design.

Departamentul de cerecetare si dezvoltare este motorul inovatiei si inima companiei Ifi. Echipa este alcatuita din profesionisti, ingineri, electronisti, designeri, tehnicieni specialisti si cercetatori care dezvolta proiecte in mod independent sau in colaborare cu designeri industriali. Activitatea continua de cercetare si recrutare de tinere talente, aduc un plus de valoare celor cincizeci de ani de experienta in domeniu