Jolly Hybrid – alegeti stilul vitrinei dumneavoastra

 

Vitrina de gelaterie Jolly Hybrid are panouri decorative noi, proiectate si fabricate pentru a oferi o gama larga de optiuni de personalizare astfel incat sa se potriveasca perfect cu atmosfera si stilul unic din locatia clientului.

Noile panouri pentru Jolly se pot personaliza alegand din gama de materiale si culori din Colectia Ifi Finishes, precum din noile modelele de finisaje.

Fie ca doriti o estetica contemporana sau un aspect clasic, gama Jolly ofera vitrina perfecta pentru orice preferinta.

Partea tehnologica ramane neschimbata, asigurand aceleasi performante ca intotdeauna cu Hybrid Cooling Technology. Aceasta este tehnologia inovatoare Ifi, exclusiva si patentata, cu o sursa dubla de refrigerare care pastreaza inghetata gustoasa, sanatoasa si aspectoasa, protejand produsul in timpul fazei de decongelare.

Datorita unei surse suplimentare de racire care este activata doar in faza de decongelare, este garantata pastrarea aceleiasi temperaturi in vitrina. Inghetata nu este supusa niciodata la socuri termice, pastrandu-si aspectul si caracteristicile organoleptice.

Pasul 1. Sursa principala a vitrinei (compresorul si vaporizatorul) raceste inghetata, iar sursa secundara (acumulatorul) stocheaza temperatura scazuta.
Pasul 2. Vitrina se decongeleaza, iar acumulatorul asigura pastrarea temperaturii inghetatei.

Jolly Hybrid, ideal pentru instalare independenta, perfect in combinatie cu mobilierul.